top of page
luna blik 1.jpg

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Welkom op onze speelweide.

***Het plezier van de hond(en) staat centraal***

ONZE SPEELWEIDE

Onze speelweide heeft een oppervlakte van 3000m² en is volledig omheind met een draad van 1.80m.

Het is echter niet toegelaten om de weide onder te verhuren, openbare speeluurtjes te organiseren, openbare evenementen of andere activiteiten/trainingen te organiseren.

De weide bevat enkele leuke uitdagingen voor de honden zoals een tunnel, berg zand, tractorbanden,…

De weide kan elke dag ( van maandag tot zondag) PRIVE afgehuurd worden tussen 6u en 23u. U kan dus enkel op de weide na reservatie. Houdt hierbij wel rekening met zonsop- en ondergang want er is geen verlichting voorzien er is wel wat licht van de straatverlichting.

De hondenspeelweide is ideaal om alleen in alle rust met je hond te spelen of met enkele (Maximum 4 tenzij anders aangevraagd) bevriende honden. Gelieve wel enkel honden bij elkaar te laten waarvan u 100% zeker bent dat het klikt, want bij het afhuren  is geen begeleiding voorzien. U bent zelf verantwoordelijk voor de honden op de weide.

U heeft de zekerheid, wanneer u de weide afhuurt, dat u alleen op de weide bent. Het is niet de bedoeling dat andere mensen met honden zomaar de weide betreden. Als u heeft gereserveerd is de weide alleen voor u!

Het plezier van de honden staat centraal.

Wanneer u ervoor kiest om een bijeenkomst te organiseren, dienen wij hiervan op de hoogte gebracht te worden en vragen wij om dit netjes en correct te laten verlopen. Muziek is niet toegelaten, om de vrede met onze buren te bewaren. Het is en blijft een Prive HONDENspeelweide waar u op dat moment bent om met de hond(en) te verbinden en te spelen. Er mag eigen drank en voeding voorzien worden, maar hou het netjes. 

Het is niet de bedoeling dat het een horeca-aangelegenheid wordt.

PARKEERGELEGENHEID

U kan met de wagen tot aan de weide rijden. Houdt hierbij rekening met de omwonenden, laat geen muziek aanstaan in de wagen, indien u met meerdere wagens komt (bijvoorbeeld als u met een bevriend gezin komt) zorg dat deze correct geparkeerd staan. In de straten rondom zijn voldoende parkeerplaatsen waar u veilig kan parkeren. ER WORDT NIET OP DE WEIDE GEREDEN MET DE WAGEN.

OP DE WEIDE

Let op! Er is geen toilet, elektriciteit,… voorzien. Wel is er een picknickbank voorzien en een schuilhok. Dus u kan zelf iets voorzien van eten of drinken. Graag wel alles netjes achterlaten zodat ook de mensen na u kunnen genieten van een nette en fijne hondenweide. Er zijn vuilbakken voorzien dus gebruik deze voor je hondenpoepzakjes en niet voor restafval van uzelf.

Ook vragen wij om de uitwerpselen van uw hond op te ruimen. Doe dit uit respect voor de weide en de andere honden.

RESERVEREN

Reserveren kan rechtstreeks en enkel online. U klikt op het uur dat u wenst te starten, en sleept dan verder tot het gewenste einduur op de agenda op de pagina. Zo kan u ook rechtstreeks betalen, u wordt automatisch doorgestuurd naar de betaalpagina.

! reserveren = betalen, u kan achteraf uw reservatie niet meer aanpassen of annuleren. Wanneer u heeft gereserveerd, bent u zeker dat de weide gevraagde moment enkel voor u is.

De prijs bedraagd 5€ per half uur, indien je iets organiseert moet er contact opgenomen worden en zullen er andere afspraken of prijzen bepaald worden.

GOEDE AFSPRAKEN MAKEN GOEDE VRIENDEN

  • U betreed de weide pas als uw ‘blok’ start en gaat ook even na of de weide vrij is. ( we zijn allemaal hondenliefhebbers, zo voorkomen we problemen)

  • U verlaat de weide STIPT zodat u en de volgende bezoekers niet hoeven te kruisen (dit om de rust bij de honden te bewaren)

  • U bent zelf verantwoordelijk voor uw hond(en)

  • U mag de hond(en) NIET ALLEEN laten, u blijft bij de honden op de weide

  • U laat geen vuilnis achter, zorg voor een nette en propere weide voor iedereen

  • Indien er vragen of opmerkingen zijn, kan u me bereiken op het nummer 0474/33.58.03 (Tom).

Veel plezier Eline & Tom.

Huishoudelijk reglement: Over
bottom of page